АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП „Водовод“ Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 27ми Февруари до 5ти Март, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните улици:
– Населба Чекоштина
– Населба Рача
– С.Трпејца
– С. Пештани (2 дефекти)
– „АРМ“
– „Крум Точко“
– „Железничка“ бр.162
– „Илинденска„
– „1ва Мак.Ударна Бригада“
– „Димче Маленко“
– „Гоце Делчев“
???? Приклучен се во мрежа објекти на улицата „Прилепска“ и во С.Лескоец .
???? Во тек се градежните активности за поставување на новата линија на улицата „Пирин Планина“.