АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Се поставува нова водоводна линија на улица „Пирин Планина“

Екипи на ЈП „Водовод“, деновиве работат на поставување нова водоводна линија на улица „Пирин Планина“.
Се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф90 мм во должина од 178 метри. Со овој зафат се обезбедува навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, пишува во својата ФБ објава градонаалникот Кирил Пецаков.