АктуелноОхрид

(ФОТО) Булеварот „Македонски Просветители“ добива нов модерен изглед, денеска се средува сообраќајната сигнализација

Булеварот „Македонски Просветители“ добива нов модерен изглед. Откако беше поставено ново осветлување, како и сообраќајни знаци и се засадија дрвца и цвеќиња на предвидените места, и се огради зелениот појас, сега на ред дојде сообраќајната сигнализација. Утрово се исцртуваа пешачките премини.

извор: Охрид 1