АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Оперативните служби на ЈП Охридски Комуналец со голем број активности на терен

📍Акција за чистење на шумскиот дел потег од х.Инекс до Горица 3
📍Темелно метење на ул.15 ти Корпус од наноси од песок и друг ситен отпад
📍Согласно пропишаната динамика во Програмата за работа за 2023 тековно одржување на јавната чистота во населба Охридати
📍Максимален ангажман на 24-часовната служба за празнење на корпите за ситен отпад во централното градско подрачје
📍Расчистени диви депонии , по налог на локална самоуправа , кај Градска плажа во населба Даљан и во близина на с.Рамне; Повторно заради деструктивен однос на поединци кон нашето природно наследство сведоци сме на овие деградирачки слики
+13
Like