четврток, февруари 29, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Нуркачите денеска ги чистеа плитките води околу пристаништето – просторот подготвен за скокачите по светиот крст

Денес ги чистевме плитките води околу пристаништето. Лименки, чаши, шишиња, конзерви и метални предмети ‘рѓосани…
Погледнете како изгледаше денешната акција.

Повторно апелираме за внимателност.
Едни од најнебезбедните места за капење се пристаништата.

Клуб за Подводни Дејности Охрид
Diving Center Akvatek

извор: ФБ Nikola Paskal