АктуелноВидеаВидеоМакедонија

(ВИДЕО) Мицкоски: 365 дена, 365 афери – Скандал Влада која мора да падне

Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО ДПМНЕ вели за 365 дена во годината, во Македонија се случиле 365 афери и оваа скандал Влада мора да падне. Потоа ќе следи одговорност за секој кој се огрешил кон законот.

365 дена, 365 афери. Скандал Влада која мора да падне. А потоа одговорност за секој еден кој се огрешил спрема законот, без задршка и без селекција. Ќе продолжат уште пожестоко ако не ги запреме заедно! Промени за заедничка иднина!, вели Мицкоски.

извор: ФБ Христијан Мицкоски