АктуелноОхрид

ГРК Охрид спогодбено ги раскина договорите со Тоше Ончев и Стефан Бошкоски

На Тоше Ончев му посакуваме добро здравје и успеси, како и побрзо закрепнување по оперативниот зафат и што побрзо враќање на ракометните терени!
🤾На младиот Стефан Бошкоски му посакуваме добро здравје и успеси во иднина!