АктуелноОхрид

Расчистена дива депонија од градежен шут во близина на крајбрежниот појас во населба Далјан

Расчистена дива депонија од градежен шут во близина на крајбрежниот појас во населба Далјан.
🗣️Заштита на природата и одржување на чист и зелен Охрид треба да биде приоритет на сите, напиша на својот ФБ профил Перчо Божиновски од ВМРО ДПМНЕ.

извор: ФБ Перчо Божиновски