четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

Почит и восхит и за децата од струшко Враништа, подготвени за Бадниковата поворка

Ѕвездичките се готови, песната – научена. Се чека 6-ти Јануари за ангелските гласови на оваа коледарска дружина да ги исполнат со радост улиците на селото.