АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пецаков: На транспарентен и отчетен начин заедно со народот создаваме промени за сигурна иднина

Драги охриѓани,
Ви благодарам за предлозите и идеите преку кои за првпат буџетот има да биде креиран од народот за нарадот.
На транспарентен и отчетен начин заедно со народот создаваме промени за сигурна иднина
-пишува во својата објава на Фб, градоначалникот Кирил Пецаков.