АктуелноОхрид

(ФОТО) Извршено поплочување на улици во село Елшани

Работници од Секторот за Канализационни објекти инсталации,улици и патишта извршија поплочување на краци од улица во село Елшани. Поплочувањето се направи со бекатон плочи и опфати околу 100 м2 површина.