АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Среќен сум што Охриѓани во голем број ни пристапуваат со идеи и проекти

И денешниот отворен ден изобилуваше со интересни идеи и предлози. Среќен сум што Охриѓани во голем број ни пристапуваат со идеи и проекти и со тоа покажуваат дека Охрид ни е подеднакво важен на сите.
Ве очекувам утре (недела, 11.12) на исто место и во исто време.