(ВИДЕО) Како во Охрид се „лудуваше“ на снегот – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
ВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Како во Охрид се „лудуваше“ на снегот

Метеоролозите најавуваат снежни моќен циклон, кој ќе до несе многу дожд , а потоа и снег во Македонија. Но, да погледнеме како во Охрид се лудуваше на снегот во 2018 година.