Сообраќајна несреќа кај Мауцкер – службено возило на општина Дебрца удрило во трактор – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

Сообраќајна несреќа кај Мауцкер – службено возило на општина Дебрца удрило во трактор

Предмалку на излезот од Охрид, кај Мауцкер се случи сообраќајна несреќа. Дознаваме дека службено возило од општина Дебрца удрило во трактор.

 

Наскоро повеќе …

извор: Охрид 1