АктуелноОхрид

(ФОТО) Струшкиот „пајак“, oперира низ градот!

Утрово Струшкиот „пајак“ со полни раце работа.  Низ централното градско подрачје се подигнуваа сите автомобили кои беа паркирани на тротоарите или кои го попречуваа движењето по сообраќајниците.

 

фото: Охрид 1