АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Градежни работи во ОСУ „Св. Климент Охридски“

И во ОСУ „Св. Климент Охридски“ се одвиваат граджни работи. Таму се реконструираат санитарните јазли. Дополнително тука се врши и реконструкција на училишните простории информира во својата ФБ објава градоначалникот Кирил Пецаков.