АктуелноОхрид

Без вода корисниците на потегот од Хотел Гранит до населбата Св.Стефан

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 09:30 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на потегот од Хотел Гранит до населбата Св.Стефан.
Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до целосно завршување со санацијата, информираат од ЈП „Водоводо“ Охрид.