АктуелноОхрид

(ФОТО) Разубавени внатрешнитe скали во ОЕМУЦ Св.Наум Охридски

Професорките Жанета Стаиќ и Ирена Ралева-Најдевска го завршија проектот за разубавување на скалите во училиштето.
Целта на овој проект е потсетување за најчестите правописни грешки и нивно коригирање, како и потсетување за најфреквентните англиски термини кои ги користиме секојдневно.
Повторувањето е мајка на знаењето!