АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков оствари средба со кошаркарите и претставници од ГКК Охрид

Денеска остварив средба со дел од кошаркарите и претставници на Градскиот кошаркарски клуб Охрид. (Градски Кошаркарски Клуб Охрид)
На средбата разговаравме за тековните натпреварувања и успесите кои ги постигнуваат. Во знак на благодарност за личната сорабтока која што ја имаме и соработката со Општина Охрид ми беше врачен дрес.
Нашата замисла е континуирано вложување во спортот со цел градење на здрави навики кај младите и децата.