АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Подолг прекин на водоснабдувањето на улицата “Туристичка”, на потегот од кружниот тек со ул.”Бистрица” до бензиската Лукоил

Поради изведување на поголем градежен зафат, за потребите на корисниците од новиот комплекс згради на ул. “Туристичка” кај бензиската Лукоил, денес од 09:00 часот ќе има подолг прекин во водоснабдувањето на улицата “Туристичка”, на потегот од кружниот тек со ул.”Бистрица” до бензиската Лукоил.