АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец во заедничка акција со ОЕМУЦ Св.Наум Охридски

Денес реализиравме заедничка акција со ОЕМУЦ Св.Наум Охридски засадувајќи зимзелени декоративни садници и цветен расад од сопствено производство во училишниот двор од оваа образовна установа
✅ Дадовме заеднички придонес во подигнување на еколошката свест за зачувување на здрава животна средина, како и обврска за грижата на околината која не опкружува