среда, февруари 28, 2024
АктуелноОхрид

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско, напиша на својот Фб профил градоначалникот Кирил Пецаков,

Во објавата градоначалникот додава:

Согласно проектот предвидено е да се изврши целосна замена на заштитната ограда и да се изврши санација на спортските реквизити.
Овие активности се резултат од постојаната комуникација што ја практикуваме со Охриѓани.
Вредноста на зафатите изнесуваат околу 230 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

извор: ФБ Кирил Пецаков