(ВИДЕО) Аврамовска: Јас само ги следам партиските насоки и партиската идеологија, работам чесно, немам ништо против вас лично – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Аврамовска: Јас само ги следам партиските насоки и партиската идеологија, работам чесно, немам ништо против вас лично

Одговор на Виолета Аврамовска на демантот кој од говорницата го даде советникот Бесник од ДУИ, а се однесува на соопштението на Левица испратено во медиумите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ohrid1.com (@ohrid.1)

извор: Охрид 1