UncategorizedАктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Обележување на хоризонтална сингализација со велосипедска лента на улица „Димитар Влахов“

Надлежни екипи во текот на денешниот ден ја обележуваат хоризонталната сигналиација на улица „Димитар Влагов“ со означување на посебна велосипедска лента.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ohrid1.com (@ohrid.1)