АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на активности од страна на ЈП „Водовод“ Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 31ви Октомври до 6ти Ноември, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Дејан Војвода “
– “Будва” (2 дефекти)
– “Гоце Делчев”
– “Славеј Планина”
– “Ирена Мирка Гинова“
– “8ми Март“
– “Јабланица“ бр.21
– “Питу Гули“
– “Даме Груев“
– “Винковачка” бр.25
– “Кузман Капидан”
– “Јане Сандански“
– Нас. Св.Стефан
– Нас. Лагадин (2 дефекти)
🛠 Во тек е поставувањето на новата линија на улицата „Дејан Војвода“.