АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Активности за за асфалтирање на дел од улицата „Илија Смически“ во Лескоец

Припремни активности за асфалтирање на дел од улицата „Илија Смически“ во Лескоец започнуваат.
Согласно проектот предвидено е да се асфалтираат околу 300 метри со ширина од 3,5 метри, односно асфалтираната површина ќе биде околу 1000 метри квадратни, информира во својата објава на Фб градоначалникот Кирил Пецаков.