четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Одбележан Патрониот празник на РЦСОО „Ванчо Питошески“

Со пригодна свеченост која се одржа вчера, РЦСОО „Ванчо Питошески“ го одбележа својот патронен празник.

Директорот Марјан Радески им додели благодарници на учениците кои учествуваа на меѓународниот натпреват „ГАТУС 2022“ и освоија медаљи, а на вработените кои прославуваат јубилеј од своето вработување им додели пригодни награди.

Во рамките на одбележувањето на патронатот, во просториите на училиштето беше приреден коктел подготвен од страна на учениците.

општина Охрид