четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

Тешка сообраќајна несреќа на стариот пат Охрид – Струга, патот е затворен за сообраќај

Тешка сообраќајна несреќа на стариот пат Охрид – Струга. Патот е затворен на излезот од Охрид кај Даљан. Патот е затворен и кај бензиската кај Подмоље. Сите автомобили полицијата ги враќа назад.

 

извор: Охрид 1