АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Акција за собирање кабаст отпад У.З.11.Видобишта

Ј.П.„Охридски Kомуналец”-на ден 15.10.2022 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување кабаст отпад (стар мебел, душеци, телевизори, шпорети, теписони и др.) во У.З.11 Видобишта.
📞Жителите од оваа урбана заедница ќе имаат можност кабастиот отпад уредно да го депонираат на пристапни локации, најкасно до 07.00 часот на 15.10.2022 година и претходно локацијата да ја пријават на дежурниот телефон 075-495-428, кој функционира секој ден во неделата во периодот 07.00 часот-21.00 часот.

-информираат од ЈП Охридски Комуналец.