четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Вработените во НУ Mузеј „др Никола Незлобински“ извршија темелно чистење и сервисирање на изложбените витрини

Деновиве вработените во НУ музеј “др-Никола Незлобински” самоиницијативно, предводени од директорката на институцијата во рамки на можностите извршија темелно чистење, сервисирање и бојадисување на изложбените витрини.

 

 

 

фото ФБ НУ Музеј Никола Незлобински