АктуелноОхрид

(ФОТО) Форумот на жени СДСМ Охрид во посета на Геријатриското одделение

По повод Меѓународниот ден на стари лица 01 Октомври, во името на Форум на жени СДСМ Охрид денес ги посетивме старите лица во одделението Геријатрија при JZU Opsta Bolnica- Ohrid .Не пречекаа топли насмеани лица, поразговаравме малку за животот, за староста, кажаа дека се како семејство, а персоналот за нив се грижи како за мали деца.Ги оставивме со ветување дека пак ќе ги посетиме.Благодарност до персоналот за срдечниот пречек.

 

OO СДСМ Охрид