АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Прекин на водоснабдувањето на улиците „Ариф Мустафа“ и „Бистрица“ поради дефект

Поради дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф110 – салонит) настанат во раните утрински часови, денес неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: “Ариф Мустафа” и “Бистрица”.
Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување на санацијата, истакнуваат од ЈП Водовод Охрид.