АктуелноОхрид

Доделени сертификатите на учениците за освоените места на натпреварите на ,,Образовно рандеву 2022”

Доделени сертификатите на учениците за освоените места на натпреварите на ,,Образовно рандеву 2022” на МАССУМ.
🏆Гордост да се биде ментор на златни ученици, вистински пример за правилен избор на професија и успешна кариера, напиша во својата ФБ објава советникот Перчо Божиновски.