АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Завршен поголемиот дел од санацијата на големиот дефект на улицата “Асном”

Екипите на ЈП ВОДОВОД
Охрид го завршија поголемиот дел од санацијата на големиот дефект на улицата “Асном” и водоснабдувањето на истата и околните улици каде што беше најавен прекинот, се нормализира, информираат од ЈП Водовод Охрид .