АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Завршена санацијата на потпорниот ѕид на на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“

Санацијата на потрпониот ѕид на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“ заврши.
Активностите за санација и уредување на потпорните ѕидови низ Стариот дел на градот продолжуваат.
Во моментов се врши санација на потпорниот ѕид на улица „Нада Филева“, стои во ФБ објавата од градоначалникот Кирил Пецаков.