АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Верижен судир во близина на Св.Еразмо, сообраќајот во целосен прекин

Верижен судир на повеќе возила се случи на магистралниот пат Охрид-Кичево во близина на црквата Св.Еразмо, поточно кон салоните за мебел накај Подмољје.

Во незгодата учествувале повеќе взозила а сообраќајот е во целосен прекин.