АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Набавени машини за одржување на хигиената за трите средни училишта

Го подигнуваме нивото на хигиена во средните училишта во градот. За таа цел набавивме машини за одржување на хигиената за трите средни училишта.
Вредноста за набавката изнесува 500 000 денари, напиша во својата ФБ објава градоначалникот Кирил Пецаков.