АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Фекална канализација на улица „Живко Чинго“

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведба на фекална канализација на улица „Живко Чинго“. Должината на линијата изнесува 400 метри.

Вредноста на проектот е 1 578 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

 

 

 

општина Охрид