АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Општина Охрид се вклучи во Европската недела на спортот

Општина Охрид активно се вклучи во одбележувањето на Европската недела на спортот. Фокусот е даден на обезбедување можности за сите да бидат активни преку спортско – рекреативни активности.

Одбележувањето започна во ООУ „Св. Климент Охридски“ преку организирање  на спортско –рекреативни активности. Во наредните денови вакви активности ќе се организираат и во другите училишта.

 

општина Охрид