АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пронајден нож кај лице од Охрид при претрес во ноќен локал

Полицијата при претрес извршен врз лице од Струга во објект во Охрид пронашла нож.
Ножот е одземен од страна на полицијата .