(ВИДЕО) Прв дует и спот на „Секула и Кикстер“ -Кафана – Ohrid1
понеделник, февруари 26, 2024
Охрид

(ВИДЕО) Прв дует и спот на „Секула и Кикстер“ -Кафана

-Ова е нашиот прв дует со Кристијан Танески (Kixter), аудиото беше спремно уште од јануари 2021г што чекавме да се снима спотот, сега ни се овозможи прилика да снимаме и спот и да ја прикачиме песна на јутуб, велат од групата
https://www.youtube.com/watch?v=SEVa6s9M_lo