АктуелноВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Како изгледа слетувањето на авионите на аеродромот во Охрид

Деновиве актуелно е видео на кое авион слетува премногу ниско над туристите на грчкиот остров Скијатос.

Издвоивме колекција видеа од слетувања на ародромот во Охрид, кои не се со толку низок лет, но се многу интересни за гледање.

Авионите кога слетуваат на аеродромот надлетуваат над езерото, како и над патот кој ги поврзува Охрид и Струга, па со самото тоа се многу интересни и атрактивни за гледање и снимање.

ВИДЕА :

Кликнете SUBSCRIBE на YouTube каналот на One Media и гледајте оригинални и не монтирани видеа од туристички дестинации, природни убавини, културно наследство и сместувачки капацитети со клик Т У К А.