АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Поради дефект без вода населбата „Црногорци“

Поради настанат дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф300 мм) , денес од 09:00 часот ќе има неколку часовен прекин во водоснабдувањето во населбата “Црногорци”, а послаб притисок ќе има во селата Лескоец и Лакочереј, информират од ЈП Водовод Охрид.