Приведено лице од Охрид кај кого е пронајден остар предмет – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Приведено лице од Охрид кај кого е пронајден остар предмет

На 09-08-2022 година во 01,30 часот, во СВР Охрид приведено е лице на (42) години од Охрид.

При преглед извршен на улицата „Кузман Капидан“ во Охрид, полициските службеници кај него пронајдоа и одзедоа остар предмет.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.

 

СВР Охрид