четврток, февруари 29, 2024
Наш ИзборНаш изборОхрид

Три лица нападнале едно лице пред неговиот дом

Полицијата привела три лица кои нападнале друго лице во негиовито дом.

Тројцата кои се товарат за нападот пристигнале со возило пред домот на друго лице, при што настанала расправија и физичка пресметка во која трите лица го нападнале човекот во неговиот дом.

Полицијата ги привела тројцата кои се процесуирани на натамошна постапка.