АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Дечко и девојка нападнати од трето лице пред дискотека во Охрид

Едно машко лице нападнало дечко и девојка (пар) пред влезот на една дискотека на периферијата на Охрид.

Мотиви за нападот полицијата не може да пронајде , бидејќи тие не се познавале воопшто меѓусебно.

Нападнатиот пар (дечкото и девојката) тврдат дека лицето кое ги нападнало не го познаваат.

Лицето е приведено во полиција и се работи на дополнително расветлување на случајот.