АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Кражба во Струга среде бел ден

Две девојки во Струга во позната и прометна продавница за платични работи влегуваат и буквално се „самопослужуваат“ и без око да им трепне си заминуваат.

Снимени се од безбедносните камери на продавницата каде јасно се гледа каде земаат чанти и шешир, саксии.

Најпрво културно разгледуваат а потоа се „послужуваат“ и си заминуваат кон пазарот во Струга.

 

ВИДЕО ТУКА 

 

 

Видео/фото: ФБ струшка женска група