АктуелноОхрид

Отстранување дефекти, приклучување во мрежа, интервенции – неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Неделен преглед на теренски активности ( 18.07 – 24.07.2022).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 18ти до 24ти јули, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Никола Карев” (2 дефекти)
– “Кеј Македонија”
– “Ванчо Питошески”
– “28ми Април”
– “Карпош Војвода”
– “Христо Узунов”
– “Марко Нестороски”
– “Бул.Туристичка”
– “Ирена Мирка Гинова” (2 дефекти)
– “Дејан Војвода”
– “Сирма Војвода”
– “Железничка”
– С.Долно Лакочереј (2 дефекти)
– С. Орман
– С.Пештани
– С.Лескоец
– Нас. Рача
🛠 Приклучени се во мрежа неколку објекти на улицата “Македонски Просветители”.

извор: ЈП Водовод