АктуелноОхрид

Приведен скопјанец кој навредувал и омаловажувал полициските службеници

Приведен е скопјанец кој навредувал и омаловажувал полициски службеници на улицата АСНОМ во Охрид, во близина на факултетот. Дознаваме дека полицијата вршела рутинска контрола, на која приведениот ги вреѓал и омаловажувал полициските службеници.

извор: Охрид 1

фото: Архива