Пецаков: Започнаа активностите за асфалтирање на улицата “Ирена Гинова – Мирка” – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Започнаа активностите за асфалтирање на улицата “Ирена Гинова – Мирка”

Денеска се асфалтираше на површина од околу 1000 метри квадратни, односно 250 метри должина и 4 метри ширина.
Утре активностите за асфалтирање продолжуваат на остатокот од улицата.
-пишува во ФБ објавата од градоначалникот Кирил Пецаков.